1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant post screen shots

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Shadow_1, Feb 25, 2015.

  1. Shadow_1

    Shadow_1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    The End
    For some reason my computer does not like posting screenshots. It will give me an error message every time. Please help.
     
  2. Snap

    Snap Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    7,054
    Likes Received:
    5,865
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Patron of Athens
    Location:
    Mount Olympus
    What is the error message?
     
  3. Snap

    Snap Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    7,054
    Likes Received:
    5,865
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Patron of Athens
    Location:
    Mount Olympus
    If you cannot get it working soon, use http://imgur.com/
    Just upload an image the way you normally would, and then post a link to the image. It's very fast and efficient, and you can edit the images on there too.
     
  4. Shadow_1

    Shadow_1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    The End
    It just says Error and then the name of the file.
     
  5. Shadow_1

    Shadow_1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    The End
    Thanks for the website. I will use that.
     
  6. Colourlight

    Colourlight Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    2,157
    Likes Received:
    482
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Stalkers these days *shakes head*
    Location:
    Scotland, UK
    Home Page:
    Or you might be doing it wrong. Press upload a file, navigate to the file in your PC, then double click it and your done :)