1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Cristi12345, Sep 21, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cristi12345

    Cristi12345 Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Female
    it only happened to me in skywars and eggwars so i dont know if in another game :

    So when i build a bridge with a block the block disapears and i fall and die.

    P.S Please Fix it its really annoying :l
     
  2. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
    It's just a bit of lag. Happens to me all the time; This might be getting fixed soon idk, Hopfully it will xP
     
  3. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
    hopefully*
     
  4. Cristi12345

    Cristi12345 Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Female
    Ok thank you ! :)
     
  5. Rororoyourboat

    Rororoyourboat Admin Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    17,722
    Likes Received:
    1,820
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    It usually happens when you place a block too fast. Hopefully will be fixed at one point :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.