1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Brian, Apr 11, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brian

    Brian Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    286
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Cork, Ireland.
    Ever time, I win a Skywars server, when I get to the lobby I get this message, "[Proxy] Lost connection to server.". It´s been happening since the new updates (I downgraded to 1.7.5).
     

    Attached Files:

    • Bug.png
      Bug.png
      File size:
      244.5 KB
      Views:
      56
  2. MorganDoezn'tPlayMc

    MorganDoezn'tPlayMc Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    4,689
    Likes Received:
    2,691
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Aunty of dragons
    Location:
    Westeros
  3. Majesticc

    Majesticc Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Messages:
    123
    Likes Received:
    94
    Trophy Points:
    28
    Location:
    wayne's world
    Omg , I have that problem everyday.. .-.
     
  4. SevereWarning

    SevereWarning Member

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    5,678
    Likes Received:
    3,686
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    not much
    Location:
    Somewhere
    I suggest you go down to 1.7.4 for the heck of it.
     
  5. Brian

    Brian Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    286
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Cork, Ireland.
  6. SevereWarning

    SevereWarning Member

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    5,678
    Likes Received:
    3,686
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    not much
    Location:
    Somewhere
    Np, thread resolved, locked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.