1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BUG] Skywars

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Veloper, May 10, 2015.

  1. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    What game? Skywars
    What map? -
    What date? -
    What time? -
    Mac, PC or Linux? -
    Was there an error message? -

     
  2. GuaaarrD

    GuaaarrD Member

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    1,745
    Likes Received:
    2,875
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Spotify
    Location:
    Europe, Hungary
    Video is private.
     
  3. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    you should be able to watch it, its unlisted
     
  4. OrangeGE

    OrangeGE Member

    Joined:
    Jan 21, 2014
    Messages:
    4,682
    Likes Received:
    2,229
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    p.getLocation();
  5. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
  6. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    xD for some reason I marked it as Unlisted and YT for some strange reason marked it as Private, it should be watchable :)
     
  7. KoningKiwi

    KoningKiwi Member

    Joined:
    Aug 28, 2014
    Messages:
    324
    Likes Received:
    585
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Spider-man
    Location:
    Argleton
    Home Page:
    So.. what's the bug?
     
  8. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    Don't know if it is a bug or not but there are 2 timers, when the server is full the timer is shortened to 10 seconds and then there is another 12 second timer.
     
  9. rubik_cube_man

    rubik_cube_man Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 20, 2013
    Messages:
    220
    Likes Received:
    965
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    First time, limit for players to join, when it reaches 0, nobody can join. (Login timer)
    Second timer, 15 seconds to select kits, vote and other stuffs. (Preparation timer)
     
    Accountrowan01 and KoningKiwi like this.
  10. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    ok thanks, Seems abit too long but I will deal with it :)
     
  11. Veloper

    Veloper Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Location:
    Somewhere... Basically, I'm off the grid!
    Another thing also is the text it tells you "SkyWars is starting in {SECONDS}" and it makes that click timer noise, I keep thinking its really going to start! yeah little things, I know, Don't judge me!