1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Armor Bar Glitch

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by handsomelego, Apr 10, 2016.

  1. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    When i was playing sky wars, i equipped the iron armor and still my armor bar has still only 3 and a half armor 2016-04-10 at 13-49-51.png
     
  2. BalthierTSK_daForumSeeker

    BalthierTSK_daForumSeeker Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    496
    Likes Received:
    130
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Making Sense For Non-sensycal People
    Location:
    Somewhere Behind The Sky
    Home Page:
    Ok, It is a visibility glitch
    It does make you have 8 1/2 armor bar (Full Iron Armor bar meter)
    So no worries
    And it will refresh at the next time you die
    (You probably weared a leather armor set before hand, true?)
     
  3. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    2,050
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    Sometimes when you right click the armor to equip it, it glitched. On your screen you wear the armor vut on someone others screen you wear nothing. And I think that is why the armor bar is glitched.
     
  4. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    that is why i lost the fight

    damn you weird glitch
     
  5. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    cause it took like full damage from a diamond axe