1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Armor Bar Glitch

Discussion in 'Bug Reports' started by handsomelego, Apr 10, 2016.

  1. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    When i was playing sky wars, i equipped the iron armor and still my armor bar has still only 3 and a half armor 2016-04-10 at 13-49-51.png
     
  2. BalthierTSK_daForumSeeker

    BalthierTSK_daForumSeeker Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    652
    Likes Received:
    211
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Making Sense For Non-sensycal People
    Location:
    Somewhere Behind The Sky
    Home Page:
    Ok, It is a visibility glitch
    It does make you have 8 1/2 armor bar (Full Iron Armor bar meter)
    So no worries
    And it will refresh at the next time you die
    (You probably weared a leather armor set before hand, true?)
     
  3. Jordei

    Jordei Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    7,055
    Likes Received:
    3,272
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    Sometimes when you right click the armor to equip it, it glitched. On your screen you wear the armor vut on someone others screen you wear nothing. And I think that is why the armor bar is glitched.
     
  4. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    that is why i lost the fight

    damn you weird glitch
     
  5. handsomelego

    handsomelego Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    cause it took like full damage from a diamond axe