1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1.9 crash

Discussion in 'Games' started by SannaC00l, Mar 6, 2016.

  1. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ]Hi everybody,
    I hope somebody can help.
    When I join the server in 1.9 the game crash all the time.
    Does somebody now how I can solve this. Or maybe cubecraft can make the server for 1.8 and 1.9.
    And the point is I got Dia rank and if I can't join the server. I have wasted my money.
    MC-name: SannaC00l

    Sorry for my bad english, that's because I'm Dutch.
     
  2. hgbf

    hgbf Member

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    2,610
    Likes Received:
    2,724
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ⎝Duck⎠
    Location:
    Next to my computer
    Can you post a short video or some screenshots so we understand the problem?
     
  3. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This is the video.
    When the screen is black my minecraft did crash.
     
  5. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This is the video.
    When the screen is black my minecraft did crash.
     
  6. hgbf

    hgbf Member

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    2,610
    Likes Received:
    2,724
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ⎝Duck⎠
    Location:
    Next to my computer
    Have you tried restarting your computer? That usually fixes everything xD
     
  7. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I will try.
     
  8. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No it doesn't work :(
     
  9. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No it doesn't work :(
     
  10. hgbf

    hgbf Member

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    2,610
    Likes Received:
    2,724
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ⎝Duck⎠
    Location:
    Next to my computer
    If that didn't work, I don't know... @error_dan_overflow
     
  11. NedGaming

    NedGaming Member

    Joined:
    May 22, 2015
    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    1,637
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    We’ve decided to NOT support both 1.8 and 1.9 client as we want to embrace the new features in 1.9 and make the most out of them! If you’re still on a 1.8 client you won’t be able to join the server from now on so make sure you update your client to join the fun :)
     
  12. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I
    If I update to 1.9 my minecraft crash. So I can't do anything about it. I hope the problem will be solved if there is optifine. If it doesn't help I hope you will make cubecraft for 1.9 and 1.8. And the most stupid thing is if I can't join the server I've wasten my money to the diamond rank
     
  13. dwayne

    dwayne Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    397
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    What version of Java do you use?
     
  14. Exciting

    Exciting Member

    Joined:
    Sep 17, 2015
    Messages:
    157
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    i had the same problem , but now is working , I dont know what I did
     
  15. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I use the latest version of Java.
     
  16. SannaC00l

    SannaC00l Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    YESS it's working. You need to put: Use VSync on and Use VBOs on. I'm so happy right now!!
     
  17. CattyCat

    CattyCat Member

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    171
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Programmer, Mathematician
    Location:
    Canada FTW
    Home Page:
    Try turning on VBO's?