Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

naudk

Member
May 24, 2021
6
3
9
28
Helaas hebben bepaalde staffleden de server heel erg slecht gemaakt, als eerste word ik vals verbannen, daarna mag ik niet alten, nadat ik vals verbanenn word, nu wil ik mijn geld terug natuurlijk is toch gwn logisch en dat word niet gedaan, ik kan HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL slecht tegen onrecht, helaas doen admins enzo hier niks aan dus moet ik maar zelf mijn geld terug zien te krijgen bij de persoon die mij vals heeft verbannen....
 

naudk

Member
May 24, 2021
6
3
9
28
Wat is je username?

Over je refund, dat is niet iets wat Moderators kunnen regelen. Als support@cubecraft.net zeg dat je niet in aanmerking komt voor een refund, dan is dat helaas zo.
nee dat gaat de moderator zelf maar regelen hij gaat mij vals verbannen dus het word ook zijn probleem nu, hij wilt mij toch niet unbannen enzo onrecht kan ik niet tegen.
 

naudk

Member
May 24, 2021
6
3
9
28
en hij reageert niet op discord nadat ik hem meerdere malen op discord berichten heb verstuurd, capitan heeft mijn forum account zelfs verbannen nadat ik gewoon de waarheid tegen IEDEREEN op het cubecraft forum had uitgelegd. je moet mijn woede begrijpen tegen de moderator nu en nog steeds omdat ik nog steeds ben valsverbannen netzoals mijn andere accounts, (GinMetIceTea, NaudkISGEHACKED) waar hij me gewoon liep te stalken.
 

Keanu

Forum Veteran
Jan 5, 2017
2,879
10,795
524
20
Maastricht, the Netherlands
youtu.be
nee dat gaat de moderator zelf maar regelen hij gaat mij vals verbannen dus het word ook zijn probleem nu, hij wilt mij toch niet unbannen enzo onrecht kan ik niet tegen.
Dat gaat hij helaas niet "maar" regelen gezien dat simpelweg niet iets is wat Moderators doen. Dat is het stukje customer support, en wanneer je een aankoop maakt, kom je in de voorwaarden overeen dat je alleen binnen 14 dagen een refund kunt krijgen. Daarnaast staat er ook in dat punishments geen valide reden zijn om een refund te krijgen.

Daarnaast heb ik net even gekeken, je punishment is besproken binnen het mod team en daaruit is simpelweg geconcludeerd je te punishen. Je hebt een appeal gemaakt en een staff feedback thread welke beide gedenied zijn, waardoor je eigenlijk alles hebt gedaan wat je kan doen. Het besluit om je niet te unbannen staat vast.

Het feit dat je "per ongeluk" de verkeerde server aanklikte, kunnen wij niet echt superveel aan doen. Het is en blijft simpelweg bypassen, wat niet toegestaan is. We kunnen moeilijk ruiken of het per ongeluk is of niet ~ alles wat wij zien is dat je online was. Volgensmij is er wel rond gevraagd of iemand kan kijken hoelang je online was, dus op dit besluit kunnen we later terug komen.

Voor de rest heb ik ook opgemerkt dat je op veel plekken in public een, grof gezegd, drama aan het starten bent. Dit heeft dus absoluut geen nut ~ if anything, maakt het je situatie alleen maar stukken erger. Als je het oneens bent met de beslissing, kan je een admin feedback thread (dus tegen Capitan) maken op https://www.cubecraft.net/forums/admins-staff-feedback.117. Buiten dat is er niet echt iets wat je kan doen, en ik dring je ook aan om te stoppen met het allemaal in public te doen ~ je graaft er je eigen graf mee.
 
Members Online

Team online

Latest profile posts

UncleSpect wrote on itsfadedaway's profile.
thank you for the follow! 🎈
UncleSpect wrote on Valyo_nepobedim's profile.
thank you for the follow! 🎈
Kazwa wrote on B0tervlieg's profile.
happy birthday! :)
Kazwa wrote on Baploon's profile.
happy birthday!
Casualpoalrbear wrote on Loskol's profile.
Pro parrot plays pro program
Top Bottom